Vacature: Stage marketing/sales

Stage marketing/sales

Volg jij een marketing of sales gerelateerde opleiding en ben je op zoek naar een toffe stageplek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vinden het erg belangrijk om nieuw talent een kans te geven om zichzelf te ontwikkelen. We kijken graag samen met jou welke opdracht het beste aansluit bij je opleiding, maar vooral bij jou. Waar ben je goed en waar wil je meer over leren?

Wat doen wij?

The Underdog is een full-service bureau gespecialiseerd in marketing en sales. Wij zijn er voor de kleinere bedrijven in de markt met een grote ambitie. Het doel is onze klanten uit de underdog positie te halen en naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast werken we dagelijks aan onze eigen concepten van leadgeneratie (beestjeskwijt.nl, rioolprobleemkwijt.nl, etc.) tot e-commerce (njojbrandstore.nl). Dit alles doen we samen met een enthousiast team van verschillende specialisten en werkstudenten.

Wie ben jij?

 Jij bent iemand met een passie voor marketing en sales. Je vindt het leuk om vraagstukken tot op de bodem uit te zoeken en jezelf verder te ontwikkelen. Ben jij het stage talent dat wij zoeken? Dan zien we graag een motivatiebrief en CV tegemoet!

Wij bieden jou

Equipment

De benodigde hardware plus een zit-sta bureau, zodat jij je werk optimaal kunt uitvoeren.

Community

Een klein bedrijf waarbij samenwerken en kennisdeling heel belangrijk is.

Vergoeding

Een marktconforme stagevergoeding die past bij jouw stageopdracht.

Playtime

Work hard, play hard met de nodige potjes ping-pong en een gezamenlijke lunch.

Jouw toekomstige collega's

Zien we je snel?

Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? Leuk! Luc ontvangt graag jouw sollicitatie en wie weet zien we je snel op kantoor om kennis te maken. 

Mail jouw CV en motivatie naar info@the-underdog.nl of vul onderstaand formulier in. Heb je nog vragen? Bel Luc dan gerust even op via +31 (0) 492 729 830.

SEA specialist

Zien we je snel?

Mail jouw CV en motivatie naar info@the-underdog.nl of vul onderstaand formulier in. Heb je nog vragen? Bel Luc dan gerust even op via +31 (0) 492 729 830.

SEA specialist

Solliciteer direct

Let’s get together! Solliciteer direct via dit formulier. Wij kijken uit naar je bericht.