Vacature: Lead SEA Marketeer

Lead SEA Marketeer

Een gave vacature voor een SEA marketeer in de regio Helmond / Eindhoven. Wil jij aan het roer komen te staan van ons marketing- en salesbureau? Werken aan interne projecten, projecten van externe klanten en je ook bezig houden met het werven van nieuwe klanten? Jij bent in staat om met search, shopping display en retargeting het maximale eruit te halen. Ben jij onze lead SEA marketeer?

Wat ga je doen?

Als SEA specialist bij The Underdog ben jij consultant, strateeg en data scientist in één. Jij verdiept je in het opzetten van geautomatiseerde SEA campagnes en blijft de campagnes haarscherp monitoren. Hierbij maak je op een slimme manier gebruik van de beschikbare data. Verder vind je het leuk om al je kennis te delen met onze junior online marketeers.

Daarnaast hebben we een eerste E-commerce project uitgerold, waar weer nieuwe SEA kansen en andere betaalde kanalen ingezet en geoptimaliseerd moeten worden. Hierin pak je ook een stuk social advertising op. Ook dat is voor jou geen probleem!

Vind je het ook leuk om gedeeltelijk aan de slag te gaan als consultant? Dus zowel werken aan deze projecten, maar ook opdrachten uitvoeren voor klanten? Waar je weer van leert, jezelf verder ontwikkelt en die kennis weer kunt toepassen in de bovengenoemde projecten?

Heb jij zin om in die uitdaging je tanden te zetten? Lees dan verder wat we je te bieden hebben.

Wij bieden jou

Equipment

De benodigde hard- en software plus een zit-sta bureau, zodat jij je werk optimaal kunt uitvoeren.

Ontwikkeling

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van cursussen en zelfstudie.

Community

Een klein bedrijf waarbij samenwerken en kennisdeling heel belangrijk is.

Playtime

Work hard, play hard met de nodige potjes ping-pong en een gezamenlijke lunch.

Jij biedt ons

Waar kom je terecht?

The Underdog is een marketing- en salesbureau voor ondernemers met grote ambities. Wij helpen onze klanten uit de underdog positie naar een hoger niveau. Daarnaast werken we dagelijks aan onze eigen concepten van leadgeneratie (beestjeskwijt.nl, rioolprobleemkwijt.nl, etc.) tot e-commerce (njojbrandstore.nl). Dit alles doen we samen met een enthousiast team van verschillende specialisten, werkstudenten en stagiaires.

Jouw toekomstige collega's

Zien we je snel?

Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? Leuk! Luc ontvangt graag jouw sollicitatie en wie weet zien we je snel op kantoor om kennis te maken. 

Mail jouw CV en motivatie naar info@the-underdog.nl of vul onderstaand formulier in. Heb je nog vragen? Bel Luc dan gerust even op via +31 (0) 492 729 830.

SEA specialist

Zien we je snel?

Mail jouw CV en motivatie naar info@the-underdog.nl of vul onderstaand formulier in. Heb je nog vragen? Bel Luc dan gerust even op via +31 (0) 492 729 830.

SEA specialist

Solliciteer direct

Let’s get together! Solliciteer direct via dit formulier. Wij kijken uit naar je bericht.