Vacature: Jr. Online Marketeer

Jr. Online Marketeer

Een gave no-nonsense vacature voor net afgestudeerd marketing talent. Geen dure woorden of ingewikkeld takenpakket. Lekker straight-forward.

Wat ga je doen?

Uiteraard begeleiden wij je stap voor stap om steeds zelfstandiger te werken. Een mooie startersfunctie met verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen inbreng en de kans om snel heel veel te leren. Oh ja, en je moet een beetje competitief zijn ingesteld voor de dagelijkse wedstrijdjes ping pong.

Wie ben jij?

 Jij bent iemand met een passie voor online marketing. Je weet van aanpakken, bent nauwkeurig en vindt het leuk om vraagstukken tot op de bodem uit te zoeken. Je werkt zelfstandig, maar bent ook een echte teamplayer. Ben jij het online marketing talent dat wij zoeken?

Wij bieden jou

Equipment

De benodigde hard- en software plus een zit-sta bureau, zodat jij je werk optimaal kunt uitvoeren.

Ontwikkeling

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van cursussen en zelfstudie.

Community

Een klein bedrijf waarbij samenwerken en kennisdeling heel belangrijk is.

Playtime

Work hard, play hard met de nodige potjes ping-pong en een gezamenlijke lunch.

Jij biedt ons

Waar kom je terecht?

The Underdog is een marketing- en salesbureau voor ondernemers met grote ambities. Wij helpen onze klanten uit de underdog positie naar een hoger niveau. Daarnaast werken we dagelijks aan onze eigen concepten van leadgeneratie (beestjeskwijt.nl, rioolprobleemkwijt.nl, etc.) tot e-commerce (njojbrandstore.nl). Dit alles doen we samen met een enthousiast team van verschillende specialisten, werkstudenten en stagiaires.

Jouw toekomstige collega's

Zien we je snel?

Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? Leuk! Luc ontvangt graag jouw sollicitatie en wie weet zien we je snel op kantoor om kennis te maken. 

Mail jouw CV en motivatie naar info@the-underdog.nl of vul onderstaand formulier in. Heb je nog vragen? Bel Luc dan gerust even op via +31 (0) 492 729 830.

SEA specialist

Zien we je snel?

Mail jouw CV en motivatie naar info@the-underdog.nl of vul onderstaand formulier in. Heb je nog vragen? Bel Luc dan gerust even op via +31 (0) 492 729 830.

SEA specialist

Solliciteer direct

Let’s get together! Solliciteer direct via dit formulier. Wij kijken uit naar je bericht.