Vacature: Designer

Ervaren Designer

Voor The Underdog zijn wij op zoek naar een ondernemende creatieveling die onze afdeling vormgeving wil gaan opbouwen! Jij wordt dus onze design team lead. Herken jij jezelf in onderstaande eigenschappen? Dan pas jij perfect binnen deze functie en zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je illustreert, geeft vorm, animeert, fotografeert, filmt en monteert video’s om de zichtbaarheid van o.a. beestjeskwijt.nl en rioolprobleemkwijt.nl te versterken en onze identiteit krachtiger te maken. Daarnaast werk je aan ons e-commerce project njojbrandstore.nl en zet je je tanden in verschillende design opdrachten die we bij The Underdog ontvangen.

Wie ben jij?

Jij bent iemand met een uitstekend gevoel voor vormgeving en animatie en bent in staat om zowel op vormgevingsgebied op het hoogste niveau te creëren als ook te bouwen aan een complementair team. Ben jij de conceptdenker en uitvoerder die wij zoeken? Snap jij het belang van de rol die jouw uitingen voor onze business betekenen? 

Wij bieden jou

Equipment

De benodigde hard- en software plus een zit-sta bureau, zodat jij je werk optimaal kunt uitvoeren.

Ontwikkeling

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van cursussen en zelfstudie.

Community

Een klein bedrijf waarbij intensieve samenwerking en kennisdeling heel belangrijk is.

playtime

Work hard, play hard met de nodige potjes ping-pong en een gezamenlijke lunch.

Jij biedt ons

Waar kom je terecht?

The Underdog is een marketing- en salesbureau voor ondernemers met grote ambities. Wij helpen onze klanten uit de underdog positie naar een hoger niveau. Daarnaast werken we dagelijks aan onze eigen concepten van leadgeneratie (beestjeskwijt.nl, rioolprobleemkwijt.nl, etc.) tot e-commerce (njojbrandstore.nl). Dit alles doen we samen met een enthousiast team van verschillende specialisten, werkstudenten en stagiaires.

Jouw toekomstige collega's

Zien we je snel?

Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? Leuk! Luc ontvangt graag jouw sollicitatie en wie weet zien we je snel op kantoor om kennis te maken. 

Mail jouw CV en motivatie naar info@the-underdog.nl of vul onderstaand formulier in. Heb je nog vragen? Bel Luc dan gerust even op via +31 (0) 492 729 830.

SEA specialist

Zien we je snel?

Mail jouw CV en motivatie naar info@the-underdog.nl of vul onderstaand formulier in. Heb je nog vragen? Bel Luc dan gerust even op via +31 (0) 492 729 830.

SEA specialist

Solliciteer direct

Let’s get together! Solliciteer direct via dit formulier. Wij kijken uit naar je bericht.