Vacature: HR, Projectorganisatie, Procesoptimalisatie & Office ondersteuning

HR, Projectorganisatie, Procesoptimalisatie & Office ondersteuning

Ben jij op zoek naar een rol als HR, Projectorganisatie en Procesoptimalisatie waarin je de spil van de organisatie bent? Binnen deze functie zorg jij er graag voor dat alles op kantoor soepel en efficiënt verloopt. Je bent het luisterend oor voor ons team en en spart graag mee met de eigenaar en het management team. Wil jij graag met een ondersteunende rol aan de slag bij een online marketing bureau met een open en persoonlijke bedrijfscultuur? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het gehele HR management; alle P&O werkzaamheden en processen van werving tot selectie tot onder andere voortgangsgesprekken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor diverse projecten en de procesoptimalisatie binnen ons bedrijf. Je ondersteunt de eigenaar, het management en jouw 15+ collega’s. Je veert mee met de ontwikkeling van de organisatie en je vindt het leuk om voor een groeiend bedrijf te werken. 

Hoofdtaken

Ondersteunende taken

Dit alles in nauwe samenwerking met de eigenaar en het MT. Zij kunnen erop vertrouwen dat jij ervoor zorgt dat alles op kantoor soepel, efficiënt en effectief verloopt. Ben jij een professional en oefen jij jouw rol als HR Manager met plezier uit? Dan ben je hier van harte welkom!

Wij bieden jou

Equipment

De benodigde hard- en software plus een zit-sta bureau, zodat jij je werk optimaal kunt uitvoeren.

Ontwikkeling

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van cursussen en zelfstudie.

Community

Een klein bedrijf waarbij samenwerken en kennisdeling heel belangrijk is.

Playtime

Work hard, play hard met de nodige potjes ping-pong en een gezamenlijke lunch.

Jij biedt ons

Waar kom je terecht?

The Underdog is een online marketing- en salesbureau dat werkt aan eigen projecten, maar zich ook met veel toewijding en enthousiasme inzet voor projecten van ambitieuze ondernemers. Zo hebben we een e-commerce project en een aantal leadgeneratie platformen in eigen beheer, maar helpen we ook klanten met verschillende marketing- en/of sales vraagstukken. Dit alles doen we vanuit Helmond met een team van 15+ specialisten. Bij The Underdog heerst een informele sfeer, een groot saamhorigheidsgevoel én je krijg er veel kansen om jezelf te ontwikkelen. Samen gaan we elke dag voor het beste resultaat.

Jouw toekomstige collega's

Zien we je snel?

Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? Leuk! Luc ontvangt graag jouw sollicitatie en wie weet zien we je snel op kantoor om kennis te maken. 

Mail jouw CV en motivatie naar info@the-underdog.nl of vul onderstaand formulier in. Heb je nog vragen? Bel Luc dan gerust even op via +31 (0) 492 729 830.

SEA specialist

Zien we je snel?

Mail jouw CV en motivatie naar info@the-underdog.nl of vul onderstaand formulier in. Heb je nog vragen? Bel Luc dan gerust even op via +31 (0) 492 729 830.

SEA specialist

Solliciteer direct

Let’s get together! Solliciteer direct via dit formulier. Wij kijken uit naar je bericht.