Vacature: Digital Consultant

Digital Consultant

Word jij de nieuwe Digital Consultant van The Underdog? Ben jij een goede luisteraar en analytisch en strategisch ingesteld, waardoor jij wensen en doelstellingen van onze business partners kunt realiseren? En klinkt het goed om een eigen ondernemer te worden binnen ónze onderneming? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als digital consultant bij The Underdog ga jij naar onze prospects. In eerste instantie voor een oriënterend gesprek, daarna voor inventarisatiebesprekingen. Je stelt je op als adviseur en verdiept je in de prospect met als doel een partnership aan te gaan. Je luistert naar hun verhaal, zoekt de vraag-achter-de-vraag, analyseert hun behoeften en wensen en stelt een strategisch plan op om die behoeften en wensen in te lossen en de doelstellingen te bereiken.

Als Digital Consultant ben jij een meewerkend voorman. Je bent als projectmanager verantwoordelijk voor de uitvoering van het door jou opgestelde strategische plan en maakt rapportages voor (interne) klanten. Je zet waar nodig specialisten in op het gebied van SEO, SEA, direct marketing, sociale media, techniek en vormgeving. Kortom: je zorgt ervoor dat het strategisch plan tot in de puntjes en volgens een strak geplande tijdslijn wordt uitgevoerd, zodat het plan het beoogde resultaat oplevert. Werkzaamheden vinden zowel plaats op ons kantoor te Helmond als bij de klant op locatie.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden jou

Equipment

De benodigde hard- en software plus een zit-sta bureau, zodat jij je werk optimaal kunt uitvoeren.

Ontwikkeling

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van cursussen en zelfstudie.

Community

Een klein bedrijf waarbij samenwerken en kennisdeling heel belangrijk is.

Playtime

Work hard, play hard met de nodige potjes ping-pong en een gezamenlijke lunch.

Jij biedt ons