Strategie

Strategie

Bepaal de juiste koers voor jouw bedrijf

Als je meer leads of meer omzet wilt realiseren, dan is de strategie achter het vermarkten van jouw product of dienst van het grootste belang. Maar om een goede strategie op te zetten heb je alleen wel de juiste kennis nodig. Je wilt jouw klanten namelijk op exact het juiste moment én met de juiste boodschap, bereiken. Wij helpen je met het opstellen van een heldere strategie, met meetbare doelen en haalbare acties.

Onze werkwijze: 4 stappen

Stap 1: Analyseren
Gaan we een samenwerking aan? Tof! We starten met het in kaart brengen van de huidige situatie. We voeren een uitgebreide doelgroep- en marktanalyse uit. Zo ontdek je enerzijds wie je wilt bereiken en anderzijds hoe sterk je concurrentie is.
Stap 2: Plan van aanpak
En goed uitgedacht plan vormt de basis voor een winnende strategie. Wat is het doel waar we gezamenlijk naartoe werken, wat hebben we daarvoor nodig en hoeveel tijd kost dit? We werken elk punt uit in een plan van aanpak inclusief algemene projectplanning.
Stap 3: Creëren
Als het plan van aanpak op papier staat, gaan we aan de slag. De uitvoeringsfase kan heel breed zijn, afhankelijk van jouw groeiwensen. Diverse specialisten gaan aan de slag met de juiste tools om de doelen die we voor jou gesteld hebben te behalen.
Stap 4: Rapporteren
Meten is weten. Dus we houden al onze activiteiten nauwkeurig bij. Van begin tot eind houden we je dan ook op de hoogte met rapportages. We nemen de cijfers met jou door en bepalen steeds of nieuwe vervolgstappen nodig zijn en welke dat moeten zijn.
1
2
3
4

Ga recht op jouw doel af

Een online marketingstrategie is de vertaalslag van je missie, visie en doelstellingen van je bedrijf om meer leads en conversies te realiseren. Dat levert je onder andere het volgende op:

strategie-sessie

Hulp nodig met strategie?

Heb jij hulp nodig bij het bedenken van de juiste strategie om jouw producten of diensten in de markt te zetten? Ik kijk graag samen hoe we jouw klanten op de juiste manier kunnen bereiken.

Merijn Janssen
Eigenaar & Oprichter

team-underdog-merijn-1

Hulp nodig met strategie?

Merijn Janssen
Eigenaar & Oprichter

team-underdog-merijn-1

Let's get together!

Meer informatie of vragen over wat wij op strategisch gebied kunnen betekenen? Neem contact op via onderstaand formulier.