Social media

Van adverteren tot aan beheren

Verschillende social media platformen sieren het internet. Denk aan Linkedin, Facebook, Instagram of Pinterest. Als bedrijf kun je daar eigenlijk niet meer omheen, want jouw klanten besteden veel vrije uren op social media. Via deze kanalen breng je boodschappen over die perfect passen bij jouw doelgroep. Ideaal toch?

Wat wij voor jou doen

Doelgroepbepaling

In kaart brengen hoe jouw doelgroep eruit ziet. Waar wonen jouw klanten, in welke merken zijn ze geïnteresseerd, welke hobby's hebben ze en tot welke leeftijdscategorie behoren ze?

Social advertising

Je doelgroepen zijn bepaald. Bouw nu specifieke campagnes die passen bij de verschillende doelgroepen. Zo bereikt de juiste boodschap, op het juiste moment, de juiste klant.

Social media beheer

Waarborg de organische activiteit op de social media kanalen om zichtbaar te blijven voor je doelgroep. Deel regelmatig rijke content en bouw zo een duurzame relatie op.

Onze werkwijze: 4 stappen

Stap 1: Analyseren
Gaan we een samenwerking aan? Tof! We starten met het in kaart brengen van de huidige situatie. Welke social media kanalen zet je momenteel in en op welke manier doe je dit? Vervolgens kunnen we een plan van aanpak opstellen en een haalbare planning maken.
Stap 2: Creëren
Tijd om aan de slag te gaan! Wij bedenken een slimme campagne en regelen de juiste teksten en beelden. Als jij akkoord bent, voeren we de campagne uit. Ben je nog startende? Dan helpen we je eerst met het opzetten van de juiste tools en meetinstrumenten.
Stap 3: Optimaliseren
De hoofdlijnen zijn uitgevoerd, dus we gaan finetunen, ofwel: optimaliseren! Waar zien we nog verbeterpunten? Waar liggen nog kansen? Om te achterhalen wat de effecten van de campagne zijn, duiken we in de cijfers. Waar nodig sturen we bij.
Stap 4: Rapporteren
Meten is weten en dus houden we alles wat we doen nauwkeurig bij. Vanaf het begin houden we je dan ook op de hoogte door middel van rapportages. We nemen de cijfers samen met jou door en bepalen steeds opnieuw wat de vervolgstappen zijn.
1
2
3
4

The winning strategy

Hoe gaan wij voor de winst? Door social media te combineren met onze andere expertises! Wij denken met je mee over jouw ideale online marketing funnel en kijken welke mix van kanalen daarvoor nodig is. Een standaardmethode bestaat niet. We bedenken altijd een strategie op maat die aansluit bij jouw doelgroep.

Social media is vaak de eerste stap in je online marketing funnel, want zo kun gericht je doelgroep targeten en kennis met je laten maken. Vervolgens wil je deze leads natuurlijk warm houden en laten converteren. Je houdt je leads ‘warm’ en dat leidt uiteindelijk tot meer conversies. Hulp nodig? Wij creëren effectieve landingspagina’s, bedenken eventueel een mooie weggever, stellen doeltreffende e-mail automatiseringen op en helpen met het instellen van je doelen in Google Analytics.

Hulp nodig met social media?

Als social media marketeer help ik jou bij het beheer van je social media of het opzetten van je social campagnes. Kun jij ook hulp hierbij gebruiken? Neem dan contact op.

Marjolein Vlems
Design & Online Marketeer

The-underdog-team-Marjolein

Hulp nodig met social media?

Marjolein Vlems
Design & Online Marketeer

The-underdog-team-Marjolein

Let's get together!

Meer informatie of vragen over social media adverteren en beheer? Neem contact op via onderstaand formulier.