Zoekmachine optimalisatie

Van technische SEO tot aan content

SEO is een duurzame vorm van marketing. Het levert daarom een consistente stroom aan websitebezoekers op. Wil jij ook beter zichtbaar worden in de Google resultaten? Bij ons ben je aan het juiste adres! Het Google algoritme is complex: er zijn veel factoren om rekening mee te houden. Gelukkig weten wij precies waar je op moet letten. Onze SEO-specialisten optimaliseren jouw zichtbaarheid en trekken zo meer bezoekers aan.

De vier pijlers van SEO

Techniek

Bij technische SEO gaat het o.a. om de laadtijd, veiligheid, hosting en bereikbaarheid.

Linkbuilding

Het juiste backlinkprofiel verhoogt de waarde van en de autoriteit van je domein.

Sitestructuur

Een goed doordachte site structuur helpt je hoog te scoren in zoekmachines.

Content

De juiste content levert goede informatie aan de bezoeker én leidt tot hogere posities.

Onze werkwijze: 4 stappen

Stap 1: Nul-meting
Wat zijn de doelstellingen? Wat gaat er goed en wat gaat er minder goed? En welke stappen heb je zelf al ondernomen op het gebied van SEO? Ook kijken we naar je huidige posities en je websiteautorieit.
Stap 2: Analyses
Tijd voor research! We gaan aan de slag met een marktonderzoek, een zoekwoordenonderzoek en we analyseren de concurrentie. Daarnaast nemen we je websitestructuur onder de loep.
Stap 3: Aan de slag
De uitvoer kan heel breed zijn, geheel afhankelijk van jouw doelstellingen. Zo kunnen we aan de slag met het schrijven van teksten, met linkbuilding, de websitestructuur of technische SEO.
Stap 4: Rapportages
Uiteraard houden we alles wat we doen nauwkeurig bij in onze rapportages. Deze bespreken we ook met jou en samen bepalen we steeds waar we bijsturen en wat de vervolgstappen zijn.
1
2
3
4

De voordelen van zoekmachine optimalisatie

Hulp nodig met SEO?

Als SEO specialist help ik jou met het realiseren van topposities in verschillende zoekmachines. Kan ik jou ook helpen hierbij? Laat het me weten.

Mark Haamers
SEO Marketeer

Hulp nodig met SEO?

Mark Haamers
SEO Marketeer

Let's get together!

Meer informatie of vragen over zoekmachine optimalisatie? Neem contact op via onderstaand formulier.