Linkbuilding

Bouw een sterke linkstructuur op

Wil je organisch meer groei realiseren? Dan ontkom je er niet aan om actief met linkbuilding aan de slag te gaan. Een sterk backlinkprofiel is namelijk net zo belangrijk als goede content. Het verzamelen van het juiste type backlinks vereist echter wel enige kennis van zaken. Google wordt steeds beter in het onderscheiden van ‘goede’ en ‘slechte’ links en zal je zonder enige waarschuwing afstraffen bij een verkeerde aanpak. De juiste kennis is dus van groot belang. Onze specialist helpt je daar graag bij!

De voordelen van linkbuilding

Onze werkwijze: 4 stappen

Stap 1: Analyse
Wij analyseren niet alleen jouw backlinkprofiel, maar ook dat van je concurrenten. Zo achterhalen we welke strategie zij hanteren en hoe ze daarmee scoren.
Stap 2: Strategie voorstel
Nu we weten waar jij en waar je concurrentie staat, doen we jou een strategie voorstel. We selecteren en gebruiken de meest relevante zoekwoorden voor jouw pagina’s.
Stap 3: Content creëren
Onze tekstschrijvers kunnen nu aan de slag met het schrijven van blogs. Deze worden geschreven voor verschillende websites en gebruikt om links in te verwerken.
Stap 4: Uitvoering
Zijn de blogs vanuit jouw kant goedgekeurd? Dan is het tijd voor plaatsing! Wij regelen dit via ons netwerk en koppelen na afloop de resultaten naar jou terug.
1
2
3
4

Linkbuilding in een notendop

Alle websites op het internet zijn met elkaar verbonden door verschillende links. Deze links geven een bepaalde waarde door en zijn voor de zoekmachine belangrijke indicatoren om te bepalen waar jouw website thuishoort. Als websites met hoge waardes doorlinken naar jouw bedrijfswebsite, dan is dit voor Google een teken dat jouw website hoogstwaarschijnlijk ook relevant is. Door actief met linkbuilding aan de slag te gaan kun je dus jouw website beter laten scoren in zoekmachines. Met een grondige analyse vooraf bepaal je wat jouw domein precies nodig heeft. Hierna kun je aan een linkprofiel bouwen. Besteed je linkbuilding aan ons uit? Je krijgt direct een plan op maat en je bespaart jezelf veel tijd.

Hulp nodig met linkbuilding?

Als SEO en linkbuilding specialist help ik jou graag verder met het realiseren van topposities in verschillende zoekmachines. Kan ik jou ook helpen? Neem dan contact op.

Mark Haamers
SEO Marketeer

Hulp nodig met linkbuilding?

Mark Haamers
SEO Marketeer

Let's get together!

Meer informatie of vragen met betrekking tot linkbuilding? Neem contact op via onderstaand formulier.