Development

Development

Ontwikkel jouw online visitekaartje

De wereld wordt steeds een stukje digitaler. Ben jij ook zover om de online wereld te betreden met een website, webshop of applicatie? Of wil jij je website volledig vernieuwen? Wij benutten graag onze kennis op het gebied van webdevelopment & CRO (conversie optimalisatie) om jouw wensen te realiseren. Niets is onmogelijk.

Dit doen wij voor jou

Website

Je website is het visitekaartje van jouw bedrijf. Die moet er strak uitzien en super gebruiksvriendelijk zijn.

Webshop

Van productpagina's en betaalstraat tot de backend waar alle bestellingen binnenkomen. Alles hangt met elkaar samen.

Applicatie

Apps domineren tegenwoordig de online wereld. Wij zorgen voor privé apps of apps die toegankelijk zijn voor iedereen.

Onze werkwijze: 3 stappen

Stap 1: MVP opstellen
Eerst brengen we elkaars verwachtingen glashelder in kaart. We starten daarom met een 'eisen-wensen' gesprek. Besproken punten vertalen we naar een MVP (minimum viable product). In dit document staat wat we wel of niet opleveren. Wensen die gaandeweg ontstaan noteren we voor later.
Stap 2: In sprints werken
In periodes van 2 weken spreken we van tevoren af aan welk deel we werken en wat we opleveren. Het opgeleverde deel wordt getest en goedgekeurd. Door dit proces te herhalen worden er structureel delen opgeleverd. Als klant word je bovendien continu betrokken bij het totale proces.
Stap 3: Oplevering en wensen
In één keer bepalen wat er precies in een website of app moet staan, is niet altijd mogelijk. Daarom leveren we eerst het MVP (minimum viable product) op. Alle wensen die jij tussentijds of daarna benoemt, verzamelen we. We geven een urenindicatie en in een volgende sprint leggen we deze wensen vast.
1
2
3

Hulp nodig met development?

Een website bouwen of een toffe applicatie ontwikkelen? Ons development team luistert graag naar je wensen en doet er alles aan om die te vervullen.

Jasper Siroo
PHP Developer

team-underdog-jasper-1

Hulp nodig met development?

Jasper Siroo
PHP Developer

team-underdog-jasper-1

Let's get together!

Meer informatie of vragen over wat wij op development gebied kunnen betekenen? Neem contact op via onderstaand formulier.