Case: NJOJ Dutch Design

Samen ondernemen

Partnership: NJOJ Dutch Design
Type: E-commerce
Datum: 2020 Q4 – nu

NJOJ Dutch Design ontwerpt multifunctionele bartafels, eettafels en statafels van topkwaliteit, gemaakt van duurzame en oerdegelijke materialen. Een bartafel zet je met het unieke kliksysteem binnen 1 minuut in elkaar. Echt een uniek product dat een miljoenenpubliek verdient.
Diensten

Ik werkte al wel met andere partijen, maar ik zag de verkoop van bartafels nog niet aanzienlijk toenemen. Het enthousiasme en de plannen van Merijn kwamen op het juiste moment. Merijn en zijn team gaan echt ‘all-in’ en dat is precies waar ik naar op zoek was.” 

 

Paul van Hoeven
NJOJ Dutch Design

Van bartafel naar loungetafel: alles in één

Een maximale samenwerking

Eigenaar en meubelmaker Paul van Hoeven had al 3 bartafels aan The Underdog verkocht, waarna Merijn Janssen (eigenaar en oprichter van The Underdog) en Paul verder in gesprek raakten.

Om echt het maximale uit de samenwerking te halen, zijn we een partnership voor 4 jaar aangegaan. We richtten de NJOJ Brand Store op met een eigen showroom vol met NJOJ producten. Er werd een eigen webshop gebouwd, professioneel foto- en videomateriaal werd gemaakt, een on- en offline inspiratiebrochure werden geproduceerd. Toen dat allemaal stond kon het team aan de slag met het trekken van website verkeer. 

Met een gecombineerde online marketing aanpak, hebben we middels Google Adwords, Google Shopping, Facebook & Instagram advertising de volgende resultaten behaald:

Ook samen groeien?

We hebben een mooie start gemaakt, maar komen pas net op stoom. Inmiddels is de webshop opnieuw gebouwd en zetten we ook stappen richting de zakelijke markt. De fase van verder opschalen staat voor de deur.

Heb jij ook een product dat een miljoenenpubliek verdient?

Merijn Janssen
Oprichter & Eigenaar

team-underdog-merijn-1

Ook samen groeien?

Merijn Janssen
Oprichter & Eigenaar

team-underdog-merijn-1