Case: Beestjes Kwijt

Van 0 naar 78.000 leads

Intern project: Beestjes Kwijt
Type: Leadgeneratie
Datum: 2013 Q1- nu

Beestjes Kwijt is het netwerk van ongediertebestrijders die particulieren en bedrijven helpt met het bestrijden of weren van ongedierte. De beste vakman, zo lokaal mogelijk, tegen eerlijke prijzen!
Diensten

Ik ging verhuizen naar Helmond en het huis dat we kochten zat vol houtworm. Voor de ongediertebestrijder die langskwam startte ik een succesvolle pilot, waarna Beestjes Kwijt werd geboren.” 

 

Merijn Janssen
Eigenaar & oprichter Beestjes Kwijt

Krachten bundelen in één platform

Beestjes Kwijt is sinds 2013 een netwerk van lokale ongediertebestrijders in Nederland. Het doel is om ongediertebestrijders meer lokale klanten te leveren. Dat gebeurt door de krachten te bundelen in een platform en gezamenlijk vindbaar te zijn op het internet.

In 2012 kleinschalig gestart met het realiseren van zo veel mogelijk wespen aanvragen voor één bestrijder in Nuenen. Het aantal leads dat voor ongediertebestrijders werd gerealiseerd in Nederland groeide van 8.000 (1 vakman) in het eerste jaar naar 78.000 (30+ vakmannen) in 2020! 

Tot 2018 werd er met externe partners gewerkt. Nu werkt het op elkaar ingespeelde marketing & sales team van The Underdog aan de verdere groei van Beestjes Kwijt. Inmiddels is Beestjes Kwijt al jaren landelijk actief en een gevestigde naam binnen Nederland, België en Duitsland

Wat onze vakmannen zeggen

Ook samen groeien?

Wil jij net als bij Beestjes Kwijt het aantal leads flink laten toenemen? We gaan graag met je in gesprek om samen te kijken naar wat de mogelijkheden voor jouw business zijn.

Luc Wechseler
Marketing & Operations Manager

contact-opnemen-met-luc

Ook samen groeien?

Luc Wechseler
Marketing & Operations Manager

contact-opnemen-met-luc